Φεγγαροστολίσματα!!!

Η Μάσκα…

Posted on: 12 Μαρτίου, 2007

58534bte7s3f4wd.gif

«Είναι βράδυ! Και όπως κάθε βράδυ πλήθος σκέψεις τριγυρνούν στο μυαλό μου…
Γιατί, λέω μέσα μου κάθε άνθρωπος σκεπάζει με μια ψεύτικη μάσκα το αληθινό του πρόσωπο και προσπαθεί να μοιάσει κάπου αλλού;
-Πες μου… -Γιατί,
Γιατί, αφού εσύ που διαβάζεις τους στίχους μου είσαι κατά βάθος καλός και ρομαντικός, γιατί προσπαθείς να με πείσεις ό,τι είσαι ρεαλιστής;
-Όχι!!! Δεν είσαι!!!
-Αυτή είναι η ψεύτικη σου μάσκα.
Η μάσκα σου…
Γι’ αυτό εάν θέλεις να αγαπήσεις και να αγαπηθείς πραγματικά πέτα την …όσο πιο γρήγορα μπορείς από το ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ…»

11 Σχόλια to "Η Μάσκα…"

feggaroskoni , αν οι άνθρωποι ποτέ καταλάβουν πως η ζωή τους είναι μικρή δε θα χρειαστούν ποτέ ξανά μάσκες.

την μάσκα την ψυχρή να πετάξεις
κι όλα τ’άλλα τ’ανιαρά
τον εαυτό σου ν’αγαπήσεις
για να μπορέσεις να τον δείς
μέσα σου να κοιτάξεις
εκεί θα βρείς την ουσία στην ζωή
κάτω από την μάσκα τον άνθρωπο να βρείς.
καλημέρα σου

Φεγγαρόσκονη μου , φοράμαι μάσκες γιατι η ζωή δυστυχώς είναι σκληρή , φτιαγμένη έτσι απο ανθρώπους που δεν έχουν οικτο και αν καταλαβουν τις αδυναμίες μας οι άλλοι θα μας πατήσουν…αν δεν φερθείς έξυπνα να κρύψεις τις φοβίες & αδυναμίες σου θα σε φάνε ….γι΄αυτό οι μάσκες .
Μήπως και εδώ στα Blogs μάσκα δεν φοράμαι ?

Εχεις δίκιο Trelofantasmeni..
φοράς μια μασκα και αυτομάτως γίνεσαι βασιλιάς – μάγος -ληστής – ψευτης -όμορφος – απαρατήρητος – κάποιος άλλος!! Κι’όμως δε χρειάζεται να φορέσεις άλλη μάσκα!!
Φτάνει να βγάλεις αύτη που φοράς επι «χρόνια τώρα».
Κανείς δε πρόκειται να αναγνωρίσει, το πραγματικό σου πρόσωπο..
Αφού είναι σίγουρο πως κάνεις δε σε ξέρει με αυτο!!!

Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, είναι περιπτώσεις που επιβάλλεται. Στις κοινωνικές μας συναναστροφές, όσα προβλήματα κι’ αν μας κυνηγάνε, δεν κυκλοφορούμε φορώντας γάντια μποξ και ζωσμένοι με σφαίρες.
Τώρα πάλι, δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις τον άλλον και κατά 80% τις πραγματικές του διαθέσεις. ΄Ισως, λοιπόν, επειδή τους καταλαβαίνουμε γι’ αυτό και «κουμπωνόμαστε» και έχει επέλθει αυτή η αποξένωση. Μεταξύ μας, από τα ψευτικα χαμόγελα και τα φιλιά του Ιούδα, προτιμώ τους πολύ δικούς μου ανθρώπους.
Και εν κατακλείδι, έχεις την ευχέρεια της επιλογής..
Sorry, αν σας πήρα φαλάγγι, μα ειναι η μαύρη αλήθεια

Σιγουρα φορωντας μια μασκα,μπορεις για καποιο μικρο η μεγαλο διαστειμα να με ξεγελασης,μεχρι την στιγμη,που με τις πραξεις σου,θα αποκαλυψης το τι πραγματικα εισαι.Μεχρι που το βαρος της μασκας,θα σε κανει να σκυβεις το κεφαλι σου οταν στεκεσαι μπροστα μου.Γελοιε μασκοφορε/α,ειναι απλα θεμα χρονου το να πεση η μασκα σου και τοτε?? Αλλα εχω να σου κανω και μια ερωτηση.Οταν εισαι μονος/η σου και βλεπεις το προσωπο σου στον καθρεφτη χωρις την μασκα,ΓΕΛΑΣ η ΚΛΑΙΣ???

Όλοι κάποτε φοράμε μάσκα
Όλοι κάποτε γινόμαστε γελοίοι
Όλοι κάποτε γελάμε
Όλοι κάποτε κλαίμε
Όλοι είμαστε άνθρωποι
Όπότε προς τι η εμπάθεια ξίφε?
Μήπως κι αυτή είναι μια μάσκα
που κρύβει τον πραγματικό σου εαυτό?

Υπάρχουν μάσκες που κάνουν τους ανθρώπους αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν τις μάσκες. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι θέμα χαρακτήρα

Η εικόνα απλά υπέροχη…

Αγαπητη «φιλη» imikrimarika γεια σου.Εχεις καποιο δικιο στο να εισαι επιφυλακτικη και να κανεις αυτο το ερωτημα προς εμενα.Η μονη απαντηση που μπορω να σου δωσω στο αν φοραω καποιο ειδος μασκας,ειναι το οτι δεν με γνωριζεις,γιατι αν συνεβαινε κατι τετοιο,θα ειχες προσωπικη πειρα του αν χρειαζετε να φοραω μασκα η οχι.Και θα πρεπει να ρωτησω και εγω,ειναι τοσο απαραιτητο να χρειαζετε να φοραμε μασκες?Και ειναι τοσο παραξενο,το να μην τις χρειαζωνται η να μην τις εχουνε συνηθηση μερικοι? Γεια χαρα και να εισαι καλα.

Σχολιάστε

a

Blog Stats

  • 124.291 hits
Μαρτίου 2007
Σ Κ Δ Τ Τ Π Π
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Top Clicks

  • Κανένα

Σελίδες